Jeg gikk meg over sjø og land


Bestselgerlisten November 2017

Før Isak på 8 år kom til Norge, levde han et helt annet liv i et land med krig. Likevel var han lykkelig. Han elsket å leke med katten sin, Leo, og hadde mange gode venner. Han la merke til at ting skjedde rundt ham, selv om de voksne ikke pratet om det mens han var der. Plutselig en dag ble det skumle han hadde sett på TV veldig ekte. Isak og foreldrene måtte derfor legge ut på en reise med en usikker fremtid i møte. De måtte flykte. Derfor lever Isak og hans foreldre nå i Norge. Krig er skremmende, men det er også overveldende å måtte lære et nytt språk, få nye venner og begynne på en ny skole, og Isak må alt på en gang.

Skaperne bak dette prosjektet håper denne boken vil bli et godt verktøy for foreldre og voksne til å kunne ta opp samfunnsrelaterte temaer med barn. Prosjektet startet ganske enkelt med spørsmålet “Mamma, hva er en flyktning?”, fra min 5 år gammel gutt. Jeg, Tina Marie Tsiplakis, som fikk ideen til boken, ville svare så fordomsfritt som mulig på dette viktige spørsmålet. Det ble utgangspunktet for denne boken ved starten av 2016.

Med ingen kjennskap til bokbransjen, kastet jeg meg ut i det, og bygget opp et stort nettverk som kunne hjelpe meg med å skape boken. Charlotte Håkonsen, Siddhant Rihel Kumar og Aiman Shaqura ble kjernen for å realisere boken “Jeg gikk meg over sjø og land”.

Denne boken har blitt til takket være folkefinansieringen gjennom funde.no.

Motta siste nytt og gode tilbud i vårt nyhetsbrev!

NettButikk | Om Mangfold Forlag | Kontakt
Terms of Use | Privacy Policy
Copyright © 2019 mangfoldforlag.com

0

Your Cart